Kelemen Hunor, preşedintele UDMR

Asociaţia tinerilor maghiari din judeţul Covasna (HARIT) orga­nizează în perioada 13-17 iulie la Zăbala cea de-a treia ediţie a Universităţii Libere de vară, avându-i ca invitaţi speciali pe preşedintele UDMR, Kelemen Hunor şi europarlamentarul Sogor Csaba.

Vicepreşedintele HARIT, Agnes Ájgel a declarat miercuri pentru AGERPRES că în program sunt cuprinse atât conferinţe pe diverse teme de interes pentru tineri, cum ar fi ocuparea forţei de muncă, voluntariatul, sexualitatea, prevenirea consumului de droguri şi turism, precum şi diverse activităţi culturale, sportive şi de agrement.

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor este aşteptat vineri la Zăbala pentru a le vorbi tinerilor despre viaţa politică şi perspectivele de afirmare în acest domeniu. De altfel, HARIT şi-a propus ca la alegerile locale de anul viitor să promoveze 100 de tineri în consiliile locale din judeţul Covasna, care vor candida pe listele UDMR.

Printre politicienii care au participat la ediţia de anul trecut a universităţii s-a numărat politicianul Toro T. Tibor, preşedintele executiv al Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania, iar printre temele abordate s-a numărat şi solidaritatea maghiarilor.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail