. . O societate specializată în producția de puzzle-uri, jocuri educative, creative și jocuri de societate din Sfântu Gheorghe va marca 15 ani de activitate organizând un campionat de puzzle, în municipiu.

Înființată în anul 2001, la Sfântu Gheorghe, societatea „D-Toys” din Sfântu Gheorghe și-a început activitatea cu fabricarea de puzzeluri. Potrivit reprezentanților societății, pe atunci cererea pentru astfel de produse era modestă în România

„În acest moment avem una din cele mai vaste colecții de puzzleuri din Europa. În acest an ne-am extins colecția de puzzle-uri cu peste 60 de imagini noi.  Produsele noastre sunt comercializate cu succes atât în România, cât și în alte peste 20 de țări din lume. O echipă tânără și entuziastă de designeri se ocupă în permanență de  dezvoltarea de noi produse, care să țină cont atât de tradițiile și specificul pieței interne, cât și de tendințele din acest domeniu pe plan internațional”, au transmis reprezentanții „D-Toys”.  Potrivit acestora, cei 15 ani  de activitate vor fi marcați printr-un campionat de puzzle ce va avea loc între 28 și 29 mai, la ceainăria „Tein Teahouse” din Sfântu Gheorghe. Participanții vor trebui să rezolve un puzzle de 1.000 de piese, în echipă.

„La campionatul de puzzle poate participa orice persoană, care poate rezolva un puzzle de 1.000 de piese în echipă. Înscrierile se fac în grupuri a câte trei persoane, pe pagina de Facebook „D-Toys”.” – au transmis reprezentații societății. Potrivit acestora, în aceeași locație vor fi organizate și activități pentru copii.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail