Cei care vor să-şi continue studiile în clasele a IX-a seral sau frecvenţă redusă se mai pot înscrie astăzi, 23 iulie,  la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Covasna.

Potrivit unei adrese postate pe site-ul ISJ Covasna, www.isj.educv.ro, la etapa de admitere în clasele a IX-a seral şi frecvenţă redusă pot participa candidaţii, absolvenţi de clasa a VIII-a, care împlinesc vârsta de 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2015-2016. Conform reprezentanților ISJ Covasna, înscrierea se mai poate face astăzi, 23 iulie, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna, până la ora 15.00.

 În adresa ISJ Covasna se precizează că dosarul de înscriere va conţine următoarele documente: cartea de identitate, în copie;  certificatul de naştere şi după caz, certificatul de căsătorie, în copie legalizată;  adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la evaluarea naţională/tezele cu subiect unic/testele naţionale/examenul de capacitate, certificat de echivalare a studiilor (după caz); foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale); adeverința medicală.

Informații suplimentare pot fi aflate accesând site-ul ISJ Covasna, www.isj.educv.ro, secțiunea ”articole recente”.

Ana Alina Costache . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail