Zilele toride de vară încing, se pare, minţile unor concetăţeni. Poliţiştii covăsneni au fost solicitaţi în două cazuri de agresiuni petrecute în seara de duminică, unul la Pădureni, celălalt la Vârghiş.

În seara zilei de 21.08.2011, la ora 19.47, poliţiştii de la postul de poliţie Moacşa au fost sesizaţi printr-un apel telefonic prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenţă 112 despre faptul că în aproprierea lacului de agrement Pădureni s-a produs un scandal între mai multe persoane.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi în urma primelor verificări au stabilit că S. Laurenţiu, de 22 ani,  D. Janos, de 29 ani, L. Lorand Levente, de 26 ani, K. Zoltan, de 24 ani, V. Nicolae, de 32 ani, toţi din municipiul Sfântu Gheorghe, au fost agresaţi fizic de un grup de persoane care se deplasa cu trei autoturisme, toate înmatriculate în judeţul Braşov.

Din conflict a rezultat vătămarea corporală a lui V. Nicolae, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Sfântu Gheorghe, stabilindu-i-se ca diagnostic prezumtiv “traumatism cranio-cerebral acut închis, hematom frontal stâng”. De asemenea, în urma scandalului a fost distrus parbrizul unui autoturism.

Poliţiştii de la postul de poliţie Moacşa, cu sprijinul lucrătorilor Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală  Tg. Secuiesc, continuă cercetările pentru identificarea principalilor suspecţi şi documentarea activităţii infracţionale a acestora.

A dat cu furca

Poliţiştii de la Vârghiş au început verificările, după ce în data de 21.08. 2011, în jurul orei 20.30, un bărbat de 47 ani din localitate i-a sesizat despre faptul că, în timp ce se afla împreună cu soţia sa pe raza comunei, au fost loviţi cu o furcă de către I. Levente-Daniel, de 32 de ani, din oraşul Baraolt.

Victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Baraolt în vederea acordării de îngrijiri medical şi au fost îndrumate către Serviciul Medicină Legală din Sf. Gheorghe, în vederea eliberării unor certificate medico-legale.

În funcţie de zilele de îngrijiri medicale stabilite prin certificatele medico-legale, poliţiştii vor face încadrarea legală a faptei.

BIROUL DE PRESĂ AL IPJ COVASNA

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail