În cursul zilei de luni, înainte de masă, un echipaj de siguranţă publică  din cadrul Biroului Ordine Publică Sfântu Gheorghe, care acţiona în zona Gării din municipiul reşedinţă de judeţ, l-a surprins în flagrant  pe A. Lajos, de 40 ani, cu domiciliul în Sf. Gheorghe, în timp ce sustrăgea un telefon mobil de la un bărbat.

Prejudiciul, în valoare de 300 lei, a fost recuperat integral în natură şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În aceeaşi zi, poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Rurală Covasna au fost sesizaţi de un gospodar despre faptul că, un grup de şapte persoane, aflate în patru atelaje hipo, au  sustras cartofi de pe terenul său.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului unde i-au identificat şi prins în flagrant pe D. Laszlo, de 54 de ani, D. Laszlo, de 23 de ani, G. Vince, de 50 de ani, G. Vendel, de 28 de ani, M. Istvan, de 23 de ani, F. Imre, de 46 de ani şi G. Andrei, de 57 de ani. Cei şapte au sustras cantitatea de 717 kg de cartofi, din zona Lunca Zăbalei. Prejudiciul, estimat la suma de 250 de lei, a fost recuperat integral în natură şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

Alcool confiscat

Săptămâna trecută, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe l-au depistat în trafic, pe str. Dozsa Gyorgy din municipiul reşedinţă de judeţ, pe C. Daniel, de 23 ani, localnic, care transporta un număr de 42 flacoane a câte 2 l fiecare (în total 84 litri) lichid de culoare incoloră, care  părea a fi alcool, fără a avea documente de provenienţă sau de transport. Conducătorul  auto a declarat că lichidul transportat este alcool dublu rafinat.

Cantitatea de alcool a fost ridicată în vederea confiscării şi conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional la Legea 12/1990/R.

Se putea termina prost

Luni, la ora 18.28, poliţiştii de la Poliţia Staţiunii Covasna au fost sesizaţi printr-un apel prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenţă 112 despre faptul că pe str. Ady Endre din localitate are loc un scandal. Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului şi l-a identificat pe R. Vilmos, de 29 ani, localnic, care se afla în mod evident sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea asupra sa un cuţit.

Poliţiştii l-au condus pe bărbat la sediul Poliţiei Staţiunii Covasna, unde i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul ilegal al cuţitului.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail