Ministerul Apărării Naţionale (MApN) va continua, până pe 25 august a.c., campania de recrutare şi selecţie pentru cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă, în calitate de rezervist voluntar în Armata României, în anul 2023.

Într-un comunicat transmis către Mesagerul de Covasna, de Centrul Militar Județean (CMJ) Covasna, se menționează că sunt disponibile 2.187 de locuri pentru toate categoriile de personal – ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi, județului Covasna fiindu-i repartizate 36 locuri.

La prezentarea la centrul militar, cetățenii interesați vor fi informaţi cu privire la avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar, etapele procesului de recrutare şi selecţie, structurile desemnate să execute selecția, unitatea sanitară militară unde urmează să susţină examinarea medicală, precum și unitatea militară sau centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire iniţială, în situația în care fac obiectul acestei instruiri, potrivit legii”, se arată în comunicatul CMJ Covasna.

Detalii suplimentare pot fi obinute la sediul Biroului informare-recrutare al Centrului Militar județean Covasna, situat în stada Kos Karoly, nr. 3, municipiul Sfântu Gheorghe, sau la unul din numerele de telefon: 0267-311209 sau 0267-351029.

Programul de lucru cu publicul al Biroului informare -recrutare este următorul:

– Luni, Miercuri, Joi, Vineri, între orele 08.00-16.00

– Marți- între orele 10.00-18.00

Alte informații mai puteți obține și pe site-urile  oficiale, la adresele: www.recrutare.mapn.ro, www.Facebook.com/RecrutareMApN sau www.Facebook.com/CentrulMilitarJudeteanCovasna.

Maria Crețu-Graur

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail