Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Andras Arpad: „Asociaţiile de proprietari nu sunt la zi cu plata facturilor, şi în cazul în care nu se va schimba acest lucru, voi sista lucrările de reabilitare termică”

În Sfântu Gheorghe, alte zeci de persoane vor avea facturile mai scăzute la încălzire, deoarece continuă lucrările de izolare termică, făcută prin programul iniţiat de Guvern, a blocurilor din localitate.

În alte oraşe, reabilitarea începea când banii erau depuşi în cont: „Pot să spun că decizia lor a fost corectă, noi am fost mers pe bunăvoinţă şi am crezut în relaţia corectă de parteneriat între Primărie şi asociaţiile de proprietari. În alte oraşe – Braşov sau Miercurea Ciuc – reabilitarea începe în momentul în care banii sunt depuşi în cont. Noi am spus că nu obligăm oamenii să îşi blocheze banii, însă în acest moment, pot să vă spun că asociaţiile de proprietari nu sunt la zi cu plata facturilor, şi în cazul în care nu se va schimba acest lucru, voi sista lucrările de reabilitare termică”, a spus Antal Arpad.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail