9 Comentarii

 1. 1

  Agache Aurel Dionisie

  Domnul Antal Arpad a comis o mare greșeală când a sunat la ușa familiei Tănasă. Această așa zisă discuție amicală reprezintă de fapt o manevră de intimidare a familiei lui Dan Tănasă. Un exces de zel (probabil săvârșit instinctual), pentru-că nu este de datoria unui primar să facă anchete de opinie cu privire la proveniența unor cetățeni domiciliați în orașul pe care îl păstorește. Atunci când te duci la ușa unui om al cărui fiu te deranjează prin petițiile săptămânale adresate primăriei, nu se cheamă că faci dialog (chiar dacă te porți relativ civilizat), ci se încearcă crearea unei presiuni psihologice asupra familiei respective pentru ca numărul de petiții să scadă.
  Pun și eu o întrebare domnului primar: de câte ori s-a dus la ușa vreunui membru hvim să-l întrebe cum e cu promovarea celor 64 de comitate, acuma când despre așa ceva nu mai poate fi vorba. Sau dacă este vorba despre naționaliști maghiari îi încurajăm pentru că sunt „de ai noștri”. Consider că Antal Arpad tocmai a început campania electorală pentru anul viitor și încearcă să atragă simpatia celor care nu privesc cu ochi buni acțiunile lui Dan Tănasă.

  Reply
 2. 2

  carr

  Nu stiu daca este vorba de intimidare dar sincer sa fiu primarul din urbea in care locuiesc nu a venit niciodata la mine. Domnul in cauza (Antal)a specificat ca familia Tanasa este de undeva din Moldova. Si asta are vreo importanta? Ardelean, moldovean tot roman este. In anii `80 cand familia Tanasa a ajuns in comitatul domniei voastre cati ani aveati?
  De unde ai vrea sa fie domnule primar? Din Gyula??
  Domnule primar inca mai traim in feudalism? Unde unul era grof si altul iobag? Am intrat in case unde limba vorbita era maghiara si am fost asezat la masa. Oamenii aceia nu erau de acord cu ce se intampla. In loc sa inlesniti schimbul cultural si sa dezvoltati relatiile interetnice nu faceti altceva decat sa ridicati bariere intre noi oamenii de rand. Si atunci ma intreb pe cine reprezentati acolo??

  Reply
 3. 3

  gingis

  D-l Antal : Nu pot sa-mi dau seama ce ati avut in cap atunci cand v-ati dus la usa acelui om. Auzi vorba: dorea sa schimbe cateva cuvinte. Pai daca tot aveati chef de dialog din ce cauza nu mergeti la familiile de batrani ca slava Domnului sunt atatea in Sf. Gheorghe si nu ii viziteaza nimeni. Care era interesul dvs sa vedeti deunde este acel om? Ce stiti dvs despre ce a fost pana in 1989? Ce au fost si unde au lucrat parintii dvs pana in acea vreme? Unde ati invatat si ce fel de paine ati mancat si o mancati si in prezent? Nu va este rusine ca Statul Roman a investit in dvs nu Ungaria! Oricat ati dori dvs nu puteti dezbina oamenii de rand romani si maghiari pentru interesele meschine ale dvs. daca nu va mai fi UDMR-ul la putere o sa va vad cum comentati ? Rusinica d-le.

  Reply
 4. Pingback: COMUNICAT DE PRESĂ/PRESS RELEASE: Denunț public noi acțiuni de intimidare și amenințare la adresa mea și a părinților mei! | Dan Tanasa Blog

 5. Pingback: Activistul si corespondentul Ziaristi Online Dan Tanasa amenintat de extermistii unguri ai lui Antal Arpad. Apel la adresa SRI | Ziarişti Online

 6. 4

  anna

  Am nimerit intamplator pe acest site, vrand sa vad cine e catastrofa de om care a distrus Sfantu Gheorghe. Citind ce face si ce spune acest individ [inteleg ca e din Rupea, dar incrimineaza pe cei care au ajuns in nefericitul oras secuiesc], ajuns in cea mai crunta mizerie, am ramas absolut stupefiata de cata proasta crestere cumuleaza acest om! Cum poti, d-le Antal ,sa fii atat de nesimtit? Nu pot sa cred ca in oraselul tineretii mele s-au pripasit niste indivizi atat de needucati! Ce facem cu mitul secuiului civilizat????

  Reply
 7. 5

  TeddyC

  Despre ce om catastrofal vorbesti aici? Mai bine te-ai informa si din alte surse, inainte de a vorbi. Nu pot sa-mi imaginez pe cineva care crede in versiunea unui om, care locuieste la sute de kilometrii departare de asa zisa „casa”, adica ln Spania. Anna, mai bine vino acasa, si uita-te ce este in jurul tau, si nu crede in fabula unui om, care incearca din rasputeri sa acapareze si sa focuseze atentia aspura unui conflict artificial creat, numai cu scopul de a-si boci tot raul facut de un om. Am crezut, ca numai copii de 4-5 ani fac asa ceva, ca domnul Tanasa!

  Reply
 8. 6

  Pax

  D-l Dan Tanasa crede ca democratia se practica numai prin denuntari…. Poate o sa vedem si noi, locuitori din Sf. Gheorghe si o actiune pozitiva a dansului.
  Din pacate multi indivizi si politicieni apeleaza la aceasta metoda pentru a se face auzite in jud. Covasna. Altceva… nimic…
  Mi-ar fi rusine sa tot dau din gura cand un maghiar strange bani pentru refacerea pietii Mihai Viteazul… Eu as fi strans banii leu cu leu… D-lor Tanasa si Grama…gingis…etc…
  Numai vorbe… oameni buni… Dar sa renuntati din bunastarea voastra cate un pic pentru comunitatea voastra sau tara voastra…. NIMIC… Atunci pe ce baza morala tineti voi lectii unui om care face cat voi toti la un loc X 100 ori pentru comunitatea noastra?

  De ce va e frica? De ce nu va place dansul? Uitati-va D-lor in oglinda!!! Dar mai bine vedeti-va de treaba si fiti deschisi la dialog, caci o mica binevointa face minuni, pe cand putina prostia poate provoca multe necazuri.

  Reply
 9. 7

  Dany

  Are perfecta dreptate Dan Tănasă.

  Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna