Etapa a III-a

Conform programului compe­tiţional, duminică, pe traseul de la Cozmeni – Harghita, se va desfăşura a III-a etapă  a Campio­natului Regional de Viteză în Coastă Metabond 2010-2011. Această etapă face parte dintr-un total de cinci, la sfârşitul cărora principalii protagonişti vor fi premiaţi, în cadrul unei festivităţi speciale.

Traseul de concurs inedit, nou ca şi în cazul etapei de la Lacul Sf. Ana, va fi o provocare atât pentru piloţii cu licenţă sportivă cât şi pentru piloţii amatori. Din datele obţinute de la reprezentantul Club Auto Crono Sfântu Gheorghe, Simon Arpad, până ieri după amiază au depus cereri de înscriere un număr de 17 concurenţi din Bucureşti, Constanţa, Braşov, Harghita şi Covasna. Desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, campionatul este susţinut finaciar de Consiliul Judetean Harghita, Primaria Cozmeni, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita, şi Koz-Service S.R.L. Miercurea Ciuc. Sponsorul principal al Campionatului Regional de Viteză în Coastă este METABOND România,  iar  sponsori tehnici sunt  SC MIDASRL Miercurea Ciuc, Automax şi Acordauto GSI Motorsport. Sub titulatura AcordAuto GSI Motorsport Trophy, va fi întocmit un clasament Opel, în cadrul căruia se punctează toate modelele, indiferent de putere, cilindree sau grupă.

Clubul Auto Crono, împreună cu sponsorul principal Metabond şi partenerul AcordAuto, îi invită pe toţi  iubitorii sportului pe patru roţi, pe traseul de la Cozmeni, pentru a lua parte la un eveniment de auto­mobilism sportiv, cu caracter de spectaculozitate sporită. În vederea unei bune desfăşurări a competiţiei, în cursul zilei de duminică, între orele 10.30-13.30 şi 14.00-17.00 circulaţia publică dinspre Târgu Secuiesc spre Miercurea Ciuc va fi închisă.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail