30 de persoane au fost selectate în vederea participării la interviu sau pentru a susține o probă de lucru în vederea angajării, din totalul celor 86 care au participat la mini- bursa locurilor de muncă organizată, vineri, la Sfântu Gheorghe.

La mini- bursa derulată la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna – au participat doi angajatori care au oferit, în total 613 locuri de muncă (printre posturile oferite numărându-se cele de: șofer de mașină de mare tonaj, agent de securitate, finisor de textile, muncitor necalificat în domeniul textilelor, ambalator, muncitor necalificat – pentru asamblarea și montarea pieselor, muncitor necalificat – operator mase plastice).

Conform datelor oferite de reprezentanții AJOFM Covasna, la mini-bursă au participat 86 de persoane, dintre care 30 au fost selectate pentru interviu şi pentru a susține probe de lucru.

La începutul acestei luni, AJOFM Covasna a organizat, în aceeași locație, o mini – bursă a locurilor de muncă în domeniul prelucrării lemnului.

. . Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail