. .

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ)  „Gheorghe Doja” Covasna s-a alăturat campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viaţă!” , astfel că mai mulți jandarmi covăsneni vor dona sânge, săptămâna aceasta.
Campania  intitulată „Donează sânge, Salvează o viaţă!”  este derulată în perioada 23-27 mai 2016, de Patriarhia Română în parteneriat cu Jandarmeria Română şi cu sprijinul Institutului Naţional de Transfuzie Sanguină – Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti.
În județul Covasna, campania a debutat ieri, când șase jandarmi din cadrul IJJ Covasna au donat sânge. Pe parcursul săptămânii, acestora li se vor alătura și alți colegi.
Potrivit ofiţerului de informare şi relaţii publice din cadrul IJJ Covasna, Petronela Corodeanu, aproximativ 30 de jandarmi covăsneni au anunțat intenția de a participa la această campanie.
Conform sursei citate, nu este pentru prima dată când reprezentanții IJJ Covasna se implică în astfel de acțiuni, unii dintre ei fiind chiar donatori onorifici.
„Noi avem mulți colegi care sunt donatori onorifici, care participă periodic la astfel de acțiuni de donare de sânge”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Covasna.
Campania „Donează sânge, Salvează o viaţă!” a fost iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi a ajuns acum la a XI-a ediție.
Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail