. . Patru unităţi hoteliere din județul Covasna și un bucătar din județ sunt pe lista nominalizărilor pentru Gala premiilor „Romanian Top Hotel Awards 2016” – acordate excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.

Vor fi premiate hotelurile, agențiile de turism, restaurantele și profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România, se arată pe site-ul evenimentului, http://www.2016.hotelconference.ro/.

Potrivit aceleiași surse, premiile reprezintă și o certitudine că există oportunitatea de a se depăși momentul de dificultate, de identificare a posibilităților de investiții și de exemple practice și funcționale de colaborare între principalele structuri de decizie în acest domeniu.

Cele cinci categorii – „Conferințe-Hoteluri”, „Investiție”, „Turism”, „Cea mai bună realizare profesională” și „Agrement” cuprind mai multe secțiuni. Printre nominalizați se numără și entități sau profesioniști din județul Covasna.

La categoria „Investiție” – secțiunea „Deschiderea hotelieră a anului”, printre nominalizați se numără „Hotel Mercur SPA & Wellnes”, din Covasna; la categoria „Agrement” – secțiunea „Hotelul anului – categoria turism balnear”- din județul Covasna sunt nominalizate trei entități: „Hotel Clermont” și „Hotel Mercur SPA & Wellness”, din stațiunea Covasna și „Grand Hotel Balvanyos” din Băile Balvanyos; la secțiunea „Pensiunea anului – stil modern sau boutique”- din județ este nominalizat Hotel „Castel Daniel” din Tălișoara.

La secțiunea „Bucătarul anului”, printre nominalizați se numără și Szakacs Lajos, de la „Hotel Mercur SPA & Wellness” din Covasna.

Nominalizații pot fi, încă, votați

Lista nominalizaților poate fi găsită accesând site-ul www.2016.hotelconference.ro, unde cei care doresc să își susțină favoriții pot vota online. Voturile se înregistrează până în data de 15 mai.

Gala de premiere va avea loc în data de 26 mai 2016, în București.

„Este a șasea ediție a galei pentru cele mai bune proiecte și concept din industria hotelieră și turism (…) și este primul an în care județul Covasna este puternic reprezentat, ceea ce este foarte important, pentru că în ultimii doi ani s-a făcut ceva și deja se vede (…). De altfel, simțim că va fi anul turismului intern”, a declarat László Endre, managerul unei agenții de turism din Sfântu Gheorghe.

Ana Alina Costache

 

 

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail