Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe găzduiește în perioada 22 -24 aprilie (a.c.), o serie de activități, printre careo prezentare de modă, o expoziție de piese vestimentare, dar și discuții economice. . .

Evenimentele au loc în cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 20 de ani de la înființarea Asociației întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna (ASIMCOV), a aniversării de 10 ani de la înființarea Incubatorului de Afaceri din municipiu și în cadrul programului dedicat Zilelor Sfântu Gheorghe, fiind organizate, în parteneriat, de mai multe entități, instituții, organizații.

Astfel, vineri, 22 aprilie, în jurul orei 10.00, va avea loc deschiderea manifestărilor pregătite la Incubator, urmând să ia cuvântul președintele ASIMCOV, Bagoly Miklos Levente și președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, Edler Andras.

Începând cu ora 11,00, clusterul de textile „Transylvania Textile and Fashion”, ce are sediul la Incubator, îi invită pe cei interesați la expoziția ce cuprinde articole vestimentare realizate de participanții cursului de croitorie derulat la Școala Populară de Arte și Meserii din municipiu, după care va putea fi urmărită o paradă a modei susținută de elevii Liceului Tehnologic „Kos Karoly” din oraș – ce va cuprinde prezentarea unor articole vestimentare clasice, dar și a unor articole vestimentare realizate din materiale reciclabile, iar ulterior se va derula o întâlnire a oamenilor de afaceri din județ.

În data de 23 aprilie, vor avea loc o serie de prezentări susținute de către clusterul IT – între orele 15.00 – 18.30, dar și o prezentare și degustare gratuită de vinuri, activități ce vor continua duminică, 24 aprilie, în același interval orar, la „Cortul Creierelor” din strada Oltului nr.11 vis a vis de restaurantul „Bastion”.

Programul manifestărilor de la Incubatorul de Afaceri poate fi consultat accesând site-ul dedicat Zilelor Sfântu Gheorghe, http://www.zilelesfantugheorghe.sfantugheorgheinfo.ro/.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail