. . După ce la începutul anului acesta declara pentru AGERPRES că anul 2016 va încheia cel mai probabil ultimul său mandat, înainte de pensionare, Gheorghe Marin a declarat pentru ziarul nostru că intenționează să își depună din nou candidatura la Primăria comunei Barcani.

„Astăzi (joi- 14 aprilie- n. red) am anunțat pentru prima dată că voi candida pe 5 iunie, la un nou mandat la Primăria Barcani. La ceea ce simte inima mea, astăzi, vis-a vis de toți politicienii din România, aș candida independent. Aș avea aceleași șanse, la țară contează omul, nu partidul. Însă, sunt prea atașat de PSD, de-o viață am fost membru al acestui partid, de la începuturi.” – a declarat Gheorghe Marin.

Acesta a explicat că va continua toate proiectele începute și că urmează ca în scurt timp Primăria să predea amplasamentul pentru sala de sport:  „Da, voi continua proiectele începute. Astăzi m-a sunat o doamnă de la CNI (Compania Națională de Investiții), că luni trebuie să ne prezentăm cu proiectul tehnic pentru Căminul Cultural, deci și Căminul va intra în reparații anul acesta, urmează două luni de licitație, lunile mai și iunie, și probabil de la 1 iulie vom începe la Căminul Cultural.”

Costul reparației capitale a Căminului Cultural Barcani s-ar ridica la aproximativ 1.500.000 lei, după cum am explicat primarul într-o altă conferință de presă. Acesta spunea în trecut că faptul că a reuşit să îşi menţină funcţia timp de 26 de ani se datorează experienţei acumulate în domeniul administraţiei locale, dar şi faptului că este apropiat de oameni.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail