Funda . . ția Comunitară Covasna (HKA) organizează săptămâna viitoare o întâlnire în vederea strângerii de idei privind modalitatea de utilizare a sumelor acumulate în cadrul acțiunii cicliste „Pedalează pentru un scop bun”, ce va avea loc în septembrie, la Sfântu Gheorghe.

Reprezentanții Fundației au transmis că săptămâna viitoare, marți, 18 august, va avea loc- în parcul central „Elisabeta” din Sfântu Gheorghe – o campanie de culegere de idei și propuneri privind modul de utilizare a fondurilor ce vor fi strânse în urma acțiunii cicliste ”Pedalează pentru un scop bun” ce va fi organizată în 18 septembrie (a.c.). Potrivit reprezentanților Fundației, propunerile pot fi trimise și în format electronic, până la data de 21 august, pe adresa de email [email protected].

Acțiunea „Pedalează pentru un scop bun” a fost inițiată în 2011, la Sfântu Gheorghe și urmărește, printre altele, atragerea de fonduri, prin ciclism, pentru implementarea unor proiecte şi inițiative comunitare, și implicarea membrilor comunității în susținerea acestora.

În cadrul acțiunii, fiecare tură  făcută cu bicicleta de către cicliștii înscriși va fi autentificată la punctele de control şi va fi recompensată cu bani de către sponsori, în funcţie de lungimea parcursă. Sumele strânse vor fi folosite pentru susținerea implementării proiectelor şi inițiativelor comunitare propuse.

Informații suplimentare despre acțiunea „Pedalează pentru un scop bun” și despre rezultatele edițiilor anterioare pot fi aflate accesând site-ul http://tekerj.hka.ro/index.php/ro/.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail