Asociația Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii din județul Covasna (ASIMCOV) a început pregătirile pentru o nouă ediție a ”Zilelor Întreprinzătorilor”. Manifestarea va avea loc luna viitoare, la Sfântu Gheorghe.

Directorul executiv al ASIMCOV, Vajda Lajos, a declarat ieri că anul acesta evenimentul central al ”Zilelor Întreprinzătorilor” va consta într-o conferință organizată în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în cadrul căreia vor fi prezentate oportunităţile Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) de a accesa fonduri europene disponibile prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

”În fiecare an am organizat Zilele Întreprinzătorilor, iar în perioada 22-24 septembrie va avea loc ediția de anul acesta, ce va fi marcată printr-o conferință organizată împreună cu ADR Centru. În cadrul conferinței se va discuta despre proiectele ce vin în sprijinul competitivităţii întreprinderilor. Mai exact,  vom face o sesiune de informare ce va fi dedicată mai ales tinerilor, în care vom discuta despre cum se pot accesa fonduri prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și prin Programul Operațional Regional 2014-2020, pe proiectele europeane pentru competitivitate”, a declarat directorul executiv al ASIMCOV. Potrivit acestuia, conferința va avea loc la Sfântu Gheorghe, locația exactă urmând să fie anunțată în curând.

Organizatorii se așteaptă la aproximativ 30 de participanți. ”Contăm pe aproximativ 25-30 de persoane. Ne dorim să participe cei care într-adevăr sunt interesați de aceste programe. Vom anunța locația exactă și programul evenimentului, în curând!”, a spus directorul executiv al ASIMCOV, Vajda Lajos.

Cei interesați să participe sunt rugați să îi contacteze pe reprezentanții ASIMCOV, la adresa de email . . [email protected],  pentru a se înscrie.

În cadrul Zilelor Întreprinzătorilor vor avea loc și alte activități, printre care evenimentul de deschidere a hubului (un spațiu comun de lucru, un centru de schimb de idei, de cercetare, inovare) de la Sfântu Gheorghe, evenimentul de constituire a clusterului de prelucrare a metalelor și cel de constituire a Asociației comercianților locali.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail