La data de 04 august 2015, poliţiştii din Barcani şi Sita Buzăului împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, în scopul menţinerii climatului de ordine şi siguranţă publică, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, dar şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

  . .

În urma activităţilor au fost aplicate 12 amenzi în valoare totală de 1.760 de lei, 11 dintre acestea pentru abateri la regimul circulaţiei. De asemenea, au fost reţinute şi un permis de conducere şi un certificat de îmnatriculare.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat la domiciliul unui bărbat în vârstă de 59 de ani, circa 4 mc de lemn de esenţă răşinoase, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă. În urma verificărilor s-a stabilit că lemnul provenea din săvârşirea de infracţiuni.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

 

IPJ COVASNA

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail