La data de 20 iulie 2015, în jurul orei 10:50, pe DJ 122 la ieşirea din localitatea Băţani, a avut loc un accident rutier.

             În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că şoferul unei autoutilitare în vârstă de 24 de ani, în timp ce se deplasa din direcţia Sfântu Gheorghe către Băţani, a virat la stnga fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului autoturismului în vârstă de 65 de ani, precum şi rănirea uşoară a unei pasagere aflate în autovehicul, o femeie în vârstră de 36 de ani.

            Un alt accident rutier, de această dată cu urmări uşoare, a avut loc în jurul orei 14:20, pe DJ 114, pe raza localităţi Belani.

            În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul unui autoturism în vârstă de 26 de ani, care se deplasa din direcţia Sânzieni către Estelnic, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în şanţ.

            În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat în vârstă de 46 de ani, pasager în autovehicul.

. .

 IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail