Patru sportive a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe au participat la Turneul Internaţional la lupte libere seniori, care a avut loc în perioada 16-19 iulie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Cu participarea a 400 de sportivi din 20 de ţări precum Rusia, Finlanda, Germania, Ungaria, Turcia, Coreea, Bulgaria sau Republica Moldova, sportivele CSM Sfântu Gheorghe s-au remarcat prin rezultatele obţinute la categorii de greutate 48 kg, 60 kg, respectiv 62 kg.

Astfel, sportiva Incze Kriszta a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câştigând medalia de aur la categoria 60 kg, iar colegele ei, Linguraru Mădălina (48 kg) şi Popescu Adina (62 kg) au reuşit bronzul pentru CSM Sfântu Gheorghe. Sportiva Petre Anca s-a clasat pe locul 4 la categoria ei, fiind foarte aproape de o medalie de bronz.

„Turneul Internaţional de Lupte libere ale României, are a fost una dintre cel mai importante verificări pentru Campionatul Mondial care se va desfăşura în septembrie la Las Vegas. Directorul Clubului mulţumeşte sportivilor pentru efortul depus şi maistrului emerit Matefi Arpad, antrenorul sportivelor şi antrenorul Lotului Olimpic de Lupte Libere feminine”, a declarat reprezentanul CSM Sfântu Gheorghe, Ovidiu Chira.

Maricela Dan

. .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail