Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna, împreună cu Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, organizează joi, 23 iulie 2015, un seminar de informare privind sprijinirea sectorului IMM și a mediului de afaceri și programele de finanțare de la stat.

Seminarul va avea loc la sala de conferințe a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna (str. Oltului, nr. 17, Sfântu Gheorghe), începând cu orele 11,00.

 Potrivit reprezentanților CCI Covasna, din partea Ministerului, la eveniment va participa, din partea doamna Anca – Laura IONESCU – Secretar de Stat în cadrul Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri.

. .

Conform informațiilor postate pe site-ul CCI Covasna, www.ccicov.com, la seminar se va vorbi despre: Strategia guvernamentală pentru sprijinirea sectorului IMM şi îmbunătăţirea mediului de afaceri – ORIZONT 2020, Programele cu finanţare de la bugetul de stat, Programul România HUB, Programul Româno-Elveţian pentru IMM, Proiectul de lege privind incubatoarele de afaceri, Legea privind stimularea investitorilor individuali business angels (n.r. ”business angels”= ”investitori privaţi care sprijină ideile noi în afaceri şi doresc să participe la transpunerea lor în practică încă din stadiul incipient (…)” – conform http://www.economiaintreprinderii.ro/glosar.htm), Proiectul de lege privind Mediatorul de Credite pentru IMM, Proiectul de lege privind finanţările participative; după care va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Potrivit reprezentanților CCI Covasna, participarea la eveniment este gratuită, însă cei interesați să participe trebuie să se înscrie prin email la adresa [email protected], astăzi, 21 iulie a.c., până la orele 12:00. În emailul de înscriere trebuie precizat numele persoanei participante și numărul său de telefon.

Informații suplimentare despre seminar pot fi aflate accesând site-ul CCI Covasna, www.ccicov.com, sau telefonând la numărul: 0755 085 842 – persoana de contact: Incze Eszter.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail