Îți place să pictezi? Vrei să înveți, să practici și să evoluezi în preajma unui pictor profesionist? Vino cu noi în tabăra de vară! Această tabără este o tabără cu instructor artistic. Grupul de lucru 8-12 persoane.



Ne pregătim pentru sezonul de vară care reunește anul acesta 3 tabere: una de inițiere în pictură și două pentru nivel intermediar.

Prima tabără de pictură se va desfășura în perioada 20-28 iunie în Apuseni, la Câmpeni, în mijlocul naturii, într-un peisaj de vis învăluit într-o liniște desăvârșită. Într-o locație izolată de lumea dezlănțuită vom picta fie pe terasa suspendată deasupra văii Boteștiului, fiind martorii scurgerii tihnite a zilei în ritmul veșniciei și a spectacolului inedit de lumini, culori și umbre al apusului sau  ne vom lăsa pierduți în imensitatea din jur instalându-ne șevaletul lângă un pâlc de copaci sau căpițe de fân,  să pictăm în voie. Șevaletele sunt din partea organizatorilor, pe durata taberei.

 

Tabăra din Apuseni este pentru nivel intermediar și se adresează persoanelor care vor să evolueze și să picteze  în preajma unui pictor profesionist. Pe parcursul celor 8 zile vom aborda peisajul și portretul. Va fi o tabără axată pe multă practică în aer liber alături de Tudor Frâncu, instructorul artistic al taberei, pictor profesionist din Beiuș. Și pentru că e tabără, atmosfera jocurilor copilăriei o vom readuce în preajma noastră după ce vom lăsa pensulele din mână și ne vom lăsa surprinși de activitățile de timp liber pregătite de organizatori care promit printre altele un atelier interactiv de creativitate aplicată, un carnaval tematic și o drumeție care se va lăsa cu un picnic.

 

Tabăra de inițiere în pictură se va desfășura în județul Covasna, în apropierea Castelului din Arcuș. Este o bună ocazie și pentru cei care și-ar dori să experimenteze acest hobby dar și pentru cei care doresc o altfel de vacanță: mai creativă, mai activă sau poate mai meditativă, o experiență alături de alte persoane cu care să împărtășiți aceeași preocupare.

Taberele de pictură Hobby Art îmbină utilul cu plăcutul, activitatea statică la șevalet cu mișcarea, astfel încât dimineața vom începe cu o înviorare exact ca în taberele copilăriei noastre, plimbări după masă pe domeniul Castelului iar serile ne vom delecta cu acorduri de chitară, karaoke unplugged,  ritmuri dansante,  jocuri de grup și alte activități de animație de tabere.

Specificul taberelor noastre de pictură este atmosfera specială-artistică, ludică, propice creației, prietenoasă  precum și dedicația cu care ne îngrijim pentru ca fiecare persoană să simtă că a petrecut un timp de calitate  și reconfortant alături de persoane cu aceleași preocupări artistice. Iar aceste îndeletniciri atrag de fiecare dată oameni frumoși lângă care ți-e mai mare dragul să petreci câteva zile.

Avantaje și oportunități

  • Cele mai reușite lucrări vor fi expuse pe blogul dedicat taberei și vor avea posibilitatea să fie expuse în Galeria de Artă de pe site-ul http://www.arta-inramarii.ro//.
  • Participanții la taberele noastre au ocazia să participe la expozițiile de grup pe care le organizăm.
  • Toți participanții la taberele noastre beneficiază de o „reducere de artist”, la serviciul de înramări tablouri pe care-l prestăm în atelierul Arbex Art Decor.
  • Fiecare participant va primi, la finalul taberei, o diplomă de participare
  • Participând la o tabără de pictură Hobby Art beneficiați de o reducere de 50 lei la o tabără viitoare.

·         Șevaletele sunt din partea organizatorilor, pe durata taberei.

 

Iată ce spune o participantă a taberei noastre de pictură:

„Tabăra de pictură este un prilej nemaipomenit să descoperi oameni minunați și să te redescoperi ca și artist/copil. Am retrăit jocurile copilăriei, am râs și am cântat, emoții ce ne-au inspirat în realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am căpătat încrederea de care aveam nevoie pentru a continua pe această direcție artistică și a vedea lumea în culori. Pictând și repictând ajungi să ințelegi micile taine care în final te ajută să desăvârșești creația. Mulțumesc Tudor & Simona!!!” – octombrie 2014.

Puteți vedea și alte testimonale pe blogul taberei https://tabarapictura.wordpress.com/category/testimoniale/

 

Vino să te bucuri alături de noi pictând într-un grup artistic, pe meleaguri rupte ca din rai  în preajma unui pictor profesionist apreciat pentru pasiunea și dedicația cu care vă va dezvălui din secretele picturii.

 

Detalii și înscrieri :

Pentru tabara de nivel intermediar din Apuseni: https://tabarapictura.wordpress.com/2014/11/06/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-2015-seria-din-iunie-apuseni/

Pentru tabăra de inițiere de la Arcuș: . .

https://tabarapictura.wordpress.com/2014/11/11/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-initiere-2015-la-arcus/

 

Tabăra de pictură Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail