O persoană şi-a pierdut viaţa şi o alta a fost grav rănită în urma unui accident ce a avut loc luni dimineaţă, între Coşeni şi Sfântu Gheorghe.

 

La data de 15 iunie 2015, în jurul orei 09:50, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgenţă – 112, cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 12 a avut loc un accident.

Din verificările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit că şoferul unui autoturism în vârstă de 56 de ani, care circula dinspre Coşeni către Sfântu Gheorghe, a efectuat o manevră neregulamentară de viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu şi a lovit un motociclu condus în aceeaşi direcţie de către un bărbat de 37 de ani din Coşeni, care din nefericire, a decedat. Şoferul autoturismului a fost şi el rănit grav în urma evenimentului.

În zonă, pentru circa 30 de minute, traficul s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

IPJ COVASNA

 

. .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail