Luni, 1 iunie, va avea loc la Brașov spectacolul caritabil „Un dar muzical pentru Copiii de Cristal” susținut de maestrul Florin Ionescu Galaţi – la vioară şi Corina Ibănescu – la pian, alături de tineri muzicieni de la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea”. Toate fondurile obţinute vor contribui la continuarea terapiei copiilor, tinerilor şi adulţilor cu diverse tulburări din spectrul autist.

Evenimentul, organizat de Asociația „Ladies Circle” și Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, va avea loc luni, 1 iunie (a.c.), de Ziua Internațională a Copilului, de la ora 18.00, la sala „Patria” și își propune să sprijine copiii, tinerii și adulții cu diverse tulburări din spectrul autist, astfel că fondurile strânse în urma vânzării biletelor vor fi direcționate către Asociația „Copiii de Cristal”, din Brașov.

Cei care vor participa la eveniment se vor bucura de un concert de excepție, susținut de maestrul Florin Ionescu Galați – la vioară şi Corina Ibănescu – la pian, alături de tineri muzicieni ai Liceului de Muzică „Tudor Ciortea”. Spectacolul va fi prezentat de actorul Dan Cogălniceanu.

 Biletele mai pot fi găsite la Sala ”Patria” și la librăria „Șt. O. Iosif” (Str. Mureşenilor, nr. 14), costul unui bilet fiind de 20 de lei.

„În prima parte a concertului vor cânta elevii Liceului de Muzică <<Tudor Ciortea>>, premiați la olimpiade, la concursuri naționale, internaționale, iar în partea a doua va cânta maestrul Florin Ionescu Galați, împreună cu doamna profesor Corina Ibănescu. Biletele mai pot fi găsite încă. Fondurile vor ajunge la Asociația <<Copiii de cristal>>, în exclusivitate. Este un concert cu muzică clasică de foarte bună calitate (…) și îi așteptăm cu drag pe toți cei care vor să facă un bine
Copiilor de cristal!”, a declarat ieri, pentru „Mesagerul de Covasna”, reprezentanta Asociației „Ladies Circle”, Daniela Cogălniceanu – fostă președintă a Asociației.

Ana Alina Costache

. .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail