Vineri, 22 mai 2015, la Sala Unirea din Voinești, în organizarea Asociației Cultural Creștine Justinian Teculescu, sub genericul ÎNTÂLNIRE CU POEZIA, ÎNTÂLNIRE CU VIAȚA, am petrecut o după-amiază literară deosebită, având onoarea să avem printre noi doi scriitori din inima țării: Cornel Vlad, juristul brașovean îndrăgostit de poezie și profesorul, publicistul şi traducătorul Mihai Trifoi.

. .

Deși în sală nu au fost foarte mulți covăsneni, ne place să credem că aceștia au avut doar de câștigat. Pierderea a fost de partea celor absenți.

Mulțumim invitaților Cornel Vlad și prof. Mihai Trifoi, dr. Ioan Lăcătușu, prof. Vasile B. V. Stancu, prof. Ligia Dalila Ghinea, Petru Cătană. Mulțumim elevilor (Gabriel Alex Bocîrnea, Iulia Ananina, Elena Maria Popica, Darius Manea, Briana Tiba) care au recitat din poeziile autorului și d-rei Ana Sandulea, care ne-a încântat cu vioara. Mulțumim din suflet poetului Cornel Vlad, care, cu o generozitate pe care doar un suflet frumos o poate arăta, i-a răsplătit pe aceștia cu daruri de preț. Mulțumim d-nei Genoveva Tiba, care ne-a uimit cu sensibilitatea cu care a lecturat versurile poetului.

Mulțumim tuturor celor prezenți!

Biroul de presă al ACCJT

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail