O substanţă folosită pentru curăţarea ţevilor de canalizare ar putea fi cauza intoxicaţiei produse vineri dimineaţă la fabrica de volane auto din municipiul Sfântu Gheorghe.

. . Prefectul judeţului Covasna, Sebastian Cucu, a declarat pentru AGERPRES că 11 angajaţi s-au simţit rău şi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, starea lor fiind, în prezent, stabilă.

„Oamenii sunt în afara pericolului, nu au fost complicaţii, unii sunt încă sub supraveghere, alţii deja şi-au revenit şi au plecat acasă”, a declarat Sebastian Cucu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Marius Tolvaj a menţionat că este posibil ca aceste persoane să fi suferit o intoxicaţie uşoară din cauza unei substanţe folosite pentru curăţarea ţevilor de canalizare.

„Aceasta este una dintre ipoteze, se fac în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor (…) Nimeni nu a fost în stare gravă, probabil că a fost şi un atac de panică”, a spus Marius Tolvaj.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

 www.agerpres.ro

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail