La Sala de Sport „Szabo Kati” din Sfântu Gherorghe se desfăşoară, la sfârşitul acestei săptămâni,  un stagiu de selecţie a copiilor sub 12 ani nelegitimaţi în Federaţia Română de Arte Marţiale (FRAM).

Stagiul este cuprins în . . programul  de selecţie şi promovare a Artelor Maţiale „Pierre de Coubertin” finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Petre Oltean, antrenorul Secţiei de Arte Marţiale din cadrul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a menţionat că scopul acestui proiect  este acela de a face selecţii pentru sportive  de performanţă, de a descoperi talente şi de a promova  Artele  Marţiale în diferite zone ale ţării. Trebuie să facem selecţie din şcoli şi din  grădiniţe, de peste  tot,  şi de acolo să îi observăm pe cei care au calităţi pentru sportul de performanţă.

Programul de desfăşurare a proietului este următorul : sâmbătă, 22 noiembrie între orele 14:00 – 16:00 şi duminică, 23 octombrie între orele 11:00-13:00.

Cei interesaţi trebuie să se prezinte cu o copie xerox a certificatului de naştere  şi o adeverinţă de la medical de familie pentru a dovedi că este apt, din punct de vedere medical, pentru efort fizic.

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail