Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna organizează mâine, 14 noiembrie, o bursă a locurilor de muncă, la Târgu Secuiesc. La eveniment au anunțat participarea 12 agenți economici, fiind oferite 182 locuri de muncă.

Bursa va avea loc la Incubatorul de Afaceri din Târgu Secuiesc, str. Libertăţii nr. 8A. Conform programului anunţat de reprezentanții AJOFM Covasna, în intervalul orar 9.30 – 9.45 vor fi primiţi agenţii economici şi invitaţii, între 9.45 – 10.00 se va desfăşura informarea agenţilor economici cu privire la serviciile oferite de Serviciul Public de Ocupare prin colectivul AJOFM Covasna, iar între orele 10.00 – 13.00 este programată desfăşurarea efectivă a bursei locurilor de muncă.

Potrivit informațiilor oferite ieri de reprezentanții AJOFM Covasna, la eveniment au anunțat participarea 12 agenti economici, fiind oferite 182 locuri de muncã, din care 6 pentru persoane cu studii superioare (în domeniul industriei textile, industriei de prelucrare a lemnului și în asigurări), restul de 176 fiind în următoarele domenii: în industria alimentară (26), în industria textilă (52), în industria auto (60), în construcții (4), în comerț (24), în industria lemnului (4), în asigurări (6).

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail