Elevii şi preşcolarii din judeţ mai au la dispoziţie o săptămână pentru a se înscrie sau pentru a fi înscrişi la concursul  de desen şi de afişe publicitare, organizat de Fundaţia „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, în cadrul unui proiect pilot lansat recent.

 

Fundaţia „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe a lansat recent un proiect pilot ce vizează utilizarea desenelor elevilor din judeţ pentru materialele promoţionale (afişe, invitaţii).

 Preşedinta Fundaţiei, prof. ing. Maria Peligrad, a declarat că în cadrul acestui proiect va fi organizat un concurs de desen şi de afişe publicitare, adresat copiilor din grupa mare, din clasa pregătitoare şi din clasele I- XII de la unităţile de învăţământ din judeţ. Până săptămâna viitoare, lucrările, ce vor avea ca temă <<Crăciunul la români>>, vor trebui transmise la adresa Fundaţiei, str. Libertăţii, nr. 7, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, cod poştal 520008, sau vor fi scanate şi trimise prin email la adresele  [email protected],  [email protected] , termenul limită fiind 10 noiembrie (a.c.). Premiile se vor acorda pe categorii de vârstă, la o dată ce va fi comunicată ulterior. Lucrările câştigătoare vor fi utilizate pentru realizarea materialelor promoţionale pentru ediţia cu numărul XXIV a Festivalului de colinde şi obiceiuri de iarnă <<Crăciunul la români>>, organizat de Fundaţia Mihai Viteazul, în luna decembrie.

Prof. ing. Maria Peligrad a precizat că anul viitor, când Fundaţia „Mihai Viteazul” va împlini 25 de existenţă, toate activităţile pe care le va organiza vor avea numai materiale promoţionale executate de preşcolari şi elevi.

Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail