Pacienții vor beneficia de consultații și investigații pentru 14 specialități medicale, într-un singur loc

 

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, își consolidează activitatea în zona centrală a țării și inaugurează oficial primul centru medical multidisciplinar din orașul Sfântu Gheorghe.

Dispus pe o suprafață de 100 de metri pătrați, centrul medical MedLife vine în întâmpinarea locuitorilor din Sfântu Gheorghe și a celor din proximitate cu o gamă vastă de analize de laborator, precum și cu servicii multidisciplinare pentru următoarele specialități medicale: medicină internă, hematologie, oncologie, ORL, diabet-nutriție, pediatrie, ortopedie, pneumologie, dermatologie, alergologie, ginecologie, endocrinologie, reumatologie și imagistică medicală.

Serviciile clinicii sunt asigurate de o echipă formată din 20 de angajați, medici și personal de suport, o parte dintre specialiști beneficiind deja de expertiză medicală în cadrul clinicilor și a spitalului MedLife din Brașov.

Pacienții au posibilitatea de a efectua rapid analize la cele mai înalte standarde de calitate, în cadrul centrului MedLife fiind disponibil un cabinet de recoltare, ce acoperă următoarele tipuri de analize: hematologie, toxicologie, markeri endocrini, virali și tumorali, biologie moleculară, imunologie, alergologie, microbiologie, anatomie patologică. Recoltările se efectuează de luni până vineri, între orele 07:00 – 11:00.

Centrul MedLife este situat în Sfântu Gheorghe, pe bulevardul General Grigore Bălan, nr.18 și funcționează după următorul program: luni – vineri, între orele 07:00 – 19:30, și sâmbăta, între orele 08:00 – 13:00. Pentru efectuarea unei programări, pacienții pot apela numărul de call center 0268 960 sau numerele 0267/310.410 și 0722.638.722.

În prezent, Braşovul este cel de-al doilea centru de business pentru MedLife, compania fiind prezentă cu un spital pluridisciplinar, o maternitate, două hyperclinici, un Centru de Pediatrie, două laboratoare de analize medicale, unul în Braşov şi altul în Sfântu Gheorghe, două centre medicale la Făgăraş şi Sfântu Gheorghe şi un centru de permanenţă de zi pentru afecţiuni osteoarticulare în cadrul spitalului MedLife Braşov.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail