În curând debutează o nouă ediţie a programului special „O săptămână la munte”. Tariful pentru un loc de cazare pentru cinci nopţi, porneşte de la 161 de lei.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au anunţat lansarea programului special „O săptămână la munte”.

„Programul ajuns la a XII-a ediţie urmăreşte creşterea gradului de ocupare în unităţile de cazare din zona montană şi asigurarea accesului la odihnă a unui număr cât mai mare de turişti romani, la tarife preferenţiale”, se arată pe site-ul ANAT, www.anat.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, programul se va desfăşura în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie 2014, tarifele pentru un loc de cazare pentru 5 nopţi, fără servicii de masă, sunt următoarele: la hotel, vilă, cabană de două stele – 161 lei/sejur, la hotel, vilă, cabană de trei stele – 258 lei/sejur, iar la hotel, vilă de patru stele – 368 lei/sejur.

Ca o noutate pentru anul acesta, la solicitarea membrilor FPTR, copiii (maximum 2) până la 7 ani beneficiază de gratuitate dacă sunt cazaţi în camera părinţilor.

Lista unităţilor de cazare participante în program şi informaţii suplimentare pot fi găsite accesând site-urile: www.fptr.ro şi www.anat.ro.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail