Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către o femeie din municipiu, săptămâna trecută, vineri, cu privire la faptul că la data de 17 octombrie 2014,  personae necunoscute au sustras un telefon mobil din rucsacul pe care fiul său în vârstă de 10 ani l-a lăsat nesupravegheat în timp ce desfăşura diferite activităţi la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii l-au identificat pe făptuitor în persoana numitului C. K. A. în vârstă de 15 ani din Sfantu Gheorghe.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

         Doar la o zi distanță, sâmbătă,  o femeie în vârstă de 65 de ani, a sesizat poliția municipală cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras un laptop şi un aparat de filmat. Prejudiciul reclamat este estimat la 4.300 de lei.

            Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării făptuitorilor şi tragerii la răspundere a acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

IPJ Covasna

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail