Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ozun au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din Giurgiu, în dimineața zilei de vineri a săptămânii trecute, cu privire la faptul că în noaptea  precedentă, în timp ce se odihnea în cabina unui autotractor staţionat pe DN 11 pe raza comunei, persoane necunoscute au sustras din rezevorul autovehiculului 130 litri de motorină.

             În cauză se fac cercetări pentru identificarea făptuitorilor şi tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Hoții au sustras  cutia în care se colectau bani pentru cauze umanitare

         Tot vineri, în jurul orei 21:00, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către o femeie de 46 de ani, cu privire la faptul că doi tineri au sustras din incinta bazinului de înot din municipiu, o cutie în care se colectau bani pentru cauze umanitare ce conţinea aproximativ 200 de lei.

        În urma verificărilor efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a reuşit identificarea unuia dintre făptuitori în persoana numitului B. O. R. de 27 de ani, din Sfântu Gheorghe, cea de-a doua persoană urmând să fie identificată ulterior.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail