În dimineața zilei de ieri,  în jurul orei 07:50, Dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 12 a avut loc un accident rutier.

                             

            Din primele verificări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare, respectiv: numita C. A. A. de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Braşov către Sfântu Gheorghe, a executat o manevră de depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 52 de ani, care se angajase în efectuarea virajului la stânga pentru a pătrunde pe Drumul Judeţean 112 B (către localitatea Ilieni).

            În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a doi pasageri din autoturism, o fată de 15 ani şi un băiat de 17 ani. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Acestora li s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

            Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ COVASNA

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail