Asociaţia Club Kiwanis din Sfântu Gheorghe organizează încă o acţiune în sprijinul tinerilor valoroşi. Este vorba despre un concert caritabil prin care se încearcă obţinerea de fonduri pentru susţinerea elevilor cu rezultate şcolare şi cu talente extraordinare.

Concertul va avea loc duminică, 15 decembrie (a.c.), la Biserica Evanghelică din Sfântu Gheorghe, strada Lázár Mihály,  începând cu ora 17.00.

Vor încânta auditoriul mezzo-soprana Mocanu Prezsmer Erika şi soprana Sebestyén-Lázár Enikö acompaniate de dl. Löffi Gellert. Corul mixt al psihologilor ,,Pitypang” , sub bagheta d-lui Sebestyén Lajos va fi urmat de trio-ul de coarde format din Miklos Katalin, Miklos Jácinta şi Sebestyén Lajos, iar formaţia Canticum şi cvintetul de suflători pregătiţi de prof. Sebestyén-Lázár Enikö şi prof. Maksai József de la Liceul de Artă „Plugor Sándor” vor încheia programul.

Intrarea la eveniment este liberă, organizatorii lăsând la latitudinea publicului cuantumul donaţiilor. Cu banii strânşi, vor fi ajutaţi elevii cu rezultate şcolare şi cu talente extraordinare.

Premiile Kiwanis

În timpul acestui eveniment care se doreşte a fi deosebit, se va desfăşura festivitatea de decernare a Premiilor Kiwanis. 30 dintre elevii merituoşi, de la câteva dintre instituţiile de învăţământ din municipiu, vor fi recompensaţi pentru rezultatele obţinute la învăţătură. Este vorba despre elevi de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi”, de la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen”, de la Liceul de Artă „Plugor Sándor”, de la Colegiul „Székely Mikó” şi de la Liceul Reformat. Elevii vor fi recompensaţi în mod egal. Fondul de premiere este rezultatul acţiunii de caritate „Balul Kiwanis”.

Ana Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail