Concertului extraordinar de colinde susţinut de Ștefan Hrușcă marchează deschiderea festivalului „Povestea din Ajun” organizat de Asociația de Tineret „Ecou” din Sfântu Gheorghe. La acest important eveniment ce are loc astăzi, la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Szabo Kati” din municipiul reşedinţă de judeţ,  și-au cumpărat bilete peste 1.200 de persoane. Potrivit organizatorilor, intrarea în sală este permisă începând cu ora 16.

Ștefan Hrușcă revine la Sfântu Gheorghe după mai bine de 30 de ani, pe scena Festivalului Povestea din Ajun. „Suntem onorați să deschidem evenimentul cu unul dintre cei mai reprezentativi artiști români ai tuturor timpurilor. Mulțumim partenerilor cu ajutorul cărora putem oferi un prilej de bucurie pentru sufletele a peste 1000 de oameni din comunitatea noastră. Vă așteptăm să ne bucurăm cu toții la concertul Ștefan Hrușcă și la celelalte evenimente din Povestea din Ajun!”, a declarat Ana Butoi, Director Comunicare în cadrul evenimentului.

„Povestea din Ajun” este un eveniment organizat de Asociația Ecou, în parteneriat cu  Centrul de Cultură Arcuș și Uniunea Muzicienilor Interpreți din România. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail