Poliţiştii de la postul de poliţie Turia s-au sesizat, din oficiu, cu privire la  faptul că în după-amiaza zilei de miercuri, săptămâna trecută, F. Andrei, de 66 ani şi M. Endre, de 36 ani, ambii din comuna Sânzieni, s-au deplasat la păşunea ce aparţine Primăriei Turia, de unde au tăiat aprox.4 mc arbori, cantitate ce a  fost recuperată şi predată în custodia Primăriei Turia. 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările.

Duminică după-amiază,  poliţiştii de la postul de poliţie Brăduţ au depistat pe DC 41, în satul Doboşeni, o autoutilitară înmatriculată în judeţul Vrancea, care transporta lemne de foc de esenţă carpen şi gorun.

La solicitarea documentelor personale şi ale mărfii transportate, conducătorul auto, B. Dumitru, de 42 ani, domiciliat în oraşul Adjud, judeţul Vrancea, nu a putut prezenta avizul de însoţire a materialului lemnos.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale împotriva conducătorului auto, şi-au ridicat materialul lemnos transportat-8 metri steri lemn de foc de esenţă carpen si gorun, în vederea confiscării. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail