Culori ruginii de toamnă şi soare cald, copii veseli, muzică bună, produse de tot felul, comercianţi şi cumpărători mulţumiţi, iar la final Teatrul Masca… cam aşa poate fi descrisă reuşita Târgului Tradiţional desfăşurat sâmbătă şi duminică, în centrul oraşului, în cadrul manifestărilor dedicate celor 550 de ani de atestare a oraşului Sfântu Gheorghe.

În preajma scenei, copii „au fost atraşi” în lumea poveştilor, iar la mesele din târg, unii dintre ei şi-au demonstrat măiestria în pictatul vaselor dar şi priceperea în practicarea  altor meşteşuguri, necunoscute lor.

[slideshow id=24]

De la tarabele puse la dispoziţia meşterilor populari, cei prezenţi au avut posibilitatea să cumpere cele mai frumoase şi migălos lucrate articole de artizanat, dar şi dulciuri, preparate din carne de vânat, lactate tradiţionale şi multe altele. Iar micii şi berea servite la standurile din preajma parcului, parcă au fost mai bune, sub  soarele prietenos de septembrie.

Pentru cei ce iubesc teatrul, dar  nu numai, cele două spectacolele – Ex libris şi Pierrot lunatecul, prezentate de artiştii Teatrului Masca din Bucureşti în aer liber, au încheiat o săptămână plină de evenimente, în judeţul Covasna.

Maria Graur

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail