Un tânăr din Baraolt a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după ce a comis o tâlhărie.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, un bărbat din Baraolt s-a prezentat la sediul poliţiei din localitate şi a reclamat că în timp ce mergea spre casă – pe strada Kossuth Lajos – a fost atacat din spate de un necunoscut. Acesta l-a strâns de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă şi i-a luat cu forţa un portmoneu în care se aflau 700 de lei, acte de identitate şi un card bancar.

Poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului l-au identificat în scurt timp pe atacator. Este vorba J. Ferenc, de 29 de ani, din Baraolt. Acesta consumase băuturi alcoolice într-un bar unde a fost şi victima sa, timp în care a observat că aceasta are mulţi bani în portmoneu. Când a plecat spre casă, tânărul l-a urmărit pe bărbatul de 56 de ani, l-a atacat şi i-a luat portmoneul. După ce a luat banii din acesta, l-a aruncat sub un pod, după care a plecat spre casă – unde a şi fost reţinut de către poliţişti.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Covasna, cu autorul în stare de reţinere. Acesta urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Întreg prejudiciul a fost recuperat de către poliţişti.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail