Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” organizează, în luna martie, o preselecţie naţională pentru artişti lirici (sopran, alto, tenor şi bas).

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, preselecţia se adresează candidaţilor care cunosc limba română, sunt absolvenţi sau urmează cursurile unei facultăţi de muzică şi va avea loc pe 9 martie la Iaşi, 11 martie – Chişinău (Republica Moldova), 13 martie – Bucureşti şi 25 martie – Cluj-Napoca.

Înscrierea pentru preselecţie se face prin transmiterea pe e-mail, la adresa [email protected], a unui dosar care să conţină CV-ul candidatului (cu contactele actualizate) şi a unei scrisori de intenţie, în care să se regăsească motivele pentru care doreşte să participe la preselecţie şi oraşul unde poate fi prezent la întâlnirea cu specialiştii Madrigal. Data limită pentru transmiterea dosarului de înscriere este 1 martie.

În urma analizei dosarelor de înscriere, vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi. Candidaţii notificaţi după analiza dosarelor vor primi detaliile organizatorice ale audiţiilor.

Pentru audiţie care vor pregăti o lucrare vocală la alegere cu sau fără acompaniament; o probă de vocalize; o probă de solfegiu la prima vedere. AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail