A doua ediție a Festivalului Întorsura Fest care se desfășoară  în perioada 24 – 26 iunie a.c., în  zona Camping din  Întorsura Buzăului, are cuprinsă în program și o paradă moto la care poate participa orioce motociclist, pe lângă specacolele susținute în cele tei zile de la sfârșitull acestei săptămâni de Holograf, Compact, Iuliana Beregoi și mulți alții.

Într-un comunicat transmis către Mesagerul de Covasna se menționează că, în calitate de partener în organizarea festivalului, clubul moto DoomStricker LEMC România va fi prezent  cu o paradă moto și va realiza, cu această ocazie,  o acțiune caritabilă pentru copiii instituționalizați.

Despre activitățile Clubului DoomStricker dar și despre participarea la Festivalul Întorsura Fest de la Întorsura Buzăului, reprezentantul acestuia, Ovidiu Muntean, a spus:

„Am început timid, dar am crescut frumos. Și ce ar putea fi mai frumos atunci când recunoașterea clubului este recunoscut și dat exemplu în afara țării? Clubul mamă din Italia precum și celelalte cluburi DoomStriker din lume, din USA, Spania, Franța, Cehia, Ungaria, se uită la noi , cei din România și sunt mândri de ceea ce facem! De ce facem asta?

Simplu: Pentru că iubim să vedem oameni fericiți și pentru că putem să facem fericiți sau să aducem bucurie în casele și viețile celor cu care interacționat.

Am început simplu, așa cum a lăsat Dumnezeu vorba: cu apă! Apă pentru cei care erau în prima linie pe timpul pandemiei! Am continuat cu haine , alimente, rechizite pentru copiii și familii fără posibilități sau cărora soarta le-a fost potrivnica!

Am sprijinit performanță copiilor care au  plecat la olimpiade internațional să ne reprezinte țara.

Nu e mult! De la noi puțin, de la Dumnezeu mai mult! Sunt lucruri și fapte de care suntem mândri și vom continua să le facem.

La Întorsura Buzăului am venit cu sufletul! Am venit pentru că am găsit aici români adevărați, oameni harnici, muncitori , dornici să arate că indiferent de mărimea localității sau numărul locuitorilor, te poți simți ACASĂ! Iar acasă găsești o familie, care te așteaptă să te bucuri alături de ei , să împărtășești dragostea pentru frumos, să te simți util și să spui : Aici am lăsat și eu ceva!

Ce vom lăsa va fi , bucurie, fericire, dragoste și iubire pentru OAMENI!

Și nu în ultimul rând: FAMILIE, FRATERNITATE,LOIALITATE,ADEVAR!”

Potrivit organizatorilor, „intrarea la festival este gratuită, asemenea zonei de campare. Astfel, iubitorii de festivaluri, muzică și adrenalină  sunt așteptați să participe la 3 zile magice într-un festival înconjurat de peisaje magnifice, cu pădurea alături”.

Întreaga activitate a festivalului, ultimele anunțuri, dar și poveștile interactive, pot fi urmărite pe paginile evenimentului: Instagram (@intorsura.fest), Facebook (Întorsura Fest), TikTok (@intorsurafest), YouTube (intorsurafest).

A doua ediție a Festivalului Întorsura Fest este organizată de Primăria orașului Întorsura Buzăului și Clubul Copiilor, în parteneriat cu DoomStriker România, și va fi prezentată de actorul Andrei Duban.

Proiectul este finanțat de Secretariatul General al Guvernului României prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare.

M.C.G.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail