4 Comentarii

 1. 1

  stelu

  Dle Obreja, sunteti niste lideri pnl de toata lauda, abia astept sa veniti la guvernare sa dati ceva. Aduceti, pe langa “valorosii” lideri locali, Guruianu, si pe cei de la centru, “valorile nationale”, porumbacu, fenechiu, rusanu, “aliatii” mazare, dragnea, hrebeniciuc! Mi-ar crapa obrazul de rusine sa fiu in pielea voastra, voi care ati facut cel mai mare prapad in aceasta tara, “poetul” vosganian, tariceanu et comp. Va spun ceva aceste nume?

  Reply
 2. 2

  Mihai

  Stelu lingau pdl-ist, nu iti ajunge ca ii pupi sub coada pe basescu si acolitii lui pe celalalt site, mai vii si aici ?

  Reply
 3. 3

  felician

  Este omul lui George Scripcaru şi al Elenei Udrea în judeţul Covasna. A primit sprijin din partea şefului PDL Braşov, în contextul în care, înainte să primească şefia filialei PDL Covasna, Manolăchescu a fost membru PDL Braşov.
  Veterinarul Dan Manolachescu este insa binecunoscut pentru sustinerea proiectului autonomiei maghiare pe criterii etnice in Covasna si Harghita, atitudine care a si fost recompensata de catre UDMR printr-un premiu al Fundatiei Julianus.

  Reply
 4. 4

  felician

  Nu cred ca-ti trebuie foarte multa scoala ca sa realizezezi ce insemna: asumari repetate, nerespectarea hotararilor judecatoresti, ignorarea totala a societatii – sunt convinsa ca ne cred ignoranti, needucati si usor de manipulat – nerespectarea legilor, samd. Atentie la membrii Pdl. cati stiu sa exprime ceva, adunati de peste tot, ignoranti, fara bun simt… ce mai, nu au verbul la ei… aproape fara exceptie. asteptam ca D-l DAN SA NU MAI TRISEZE ! In sinteza cam aici suntem. vai si amar de noi si copiii nostri.

  Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna

Setări cookie box