Restaurantul Shanghai Chinese Food din centrul municipiului Sf. Gheorghe organizează astăzi, 5 iunie, și duminică, 6 iunie, un nou eveniment culinar inedit „Japanese Journey”, prin intermediul căruia îi invită pe toți cei ce doresc să-și delecteze papilele gustative cu preparate speciale din bucătăria asiatică „într-o călătorie culinară completă până în Țara Soarelui Răsare”.

„Vă invităm într-o călătorie culinară completă până în Țara Soarelui Răsare. Tot de ce trebuie să faceți este să vă treceți în calendar perioada 5 – 6 iunie « Sunt plecat în Japonia », și să ne vizitați restaurantul!

Ghizii noștri de încredere sunt  Alex Răcătău și Vlad Tănăsie, coordonatorii proiectelor Sushi Omakase și Sushi Bento din Cluj-Napoca, care, pe parcursul călătoriei o să ne uimească prin măiestrie, rețete autentice și ingrediente inedite. Ne vor îndruma în a cunoaște bucătăria japoneză, definintă ca arta de a mânca sănătos.

Itinerariul călătoriei cuprinde:

  • Platou Sushi Omakase
    Include sushi cu somon, ton și biban de mare și vegetariene

Preparate calde:

  • Suzuki Katsu set
    File de biban de mare vine însoțit de orez, legume și salată
  • Yakiniku Beef
    Antricot de vită argentiniană

În perioada 5 și 6 iunie meniul nostru va consta doar în preparate din bucătăria niponă, urmând ca din 7 iunie să revenim la preparatele proprii cu care v-am obișnuit.

Locurile sunt limitate, așadar vă recomandăm să faceți o rezervare, în prealabil, la numărul de telefon 0758 178 594.

Preparatele din meniu vor putea fi comandate și acasă, în regim de delivery, la numărul de telefon 0758 178 594, sau prin Ospatarul.ro.
Vă mulțumim și vă așteptăm!”- se menționează pe pagina de facebook a restaurantului Shanghai Chinese Food din Sf. Gheorghe.

(P)

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail