Superbet România este unul dintre cei mai importanţi operatori de pariuri sportive de la noi din ţară. Superbet Holding România se află în spatele Superbet, este grupul fondat în 2008 de Sacha Dragic, având patru branduri de retail, Superbet, Go Bet, Bet Arena şi Magic Jackpot, dar şi site-ul Superbet.ro.

Cu peste 1.000 agenţii deschise în toată ţara şi mii de angajaţi, Superbet România are sediul central în Bucureşti, în primul an de activitate deschidea 51 de agenţii, în nu mai puţin de 27 de oraşe, din 19 judeţe.

Din 2012 numărul agenţiilor a trecut de 240 în 85 de oraşe, iar din 2015 s-a deschis şi a 500 agenţie, în 2017 numărul agenţiilor din ţară creştea cu încă 100 de unităţi. Fiecare agenţie a fost gândită pentru a asigura o atmosferă plăcută şi relaxantă, perfectă pentru pariere şi pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai eficient cu putinţă.

Superbet, un angajator important din România

S-au făcut angajări mereu la Superbet, afacerea a rezistat chiar dacă au fost ani grei odată cu tot ce a fost în 2008, criză economică. Din 2016 avem şi site-ul superbet.ro unde te poți înregistra urmând creare cont Superbet, iar aplicaţia de mobil a fost pe piaţa din 2018.

Tinerii care-și doresc un job într-un mediu în care se pot dezvolta, dar pot acumula și multă responsabilitate se pot angaja la Superbet. Cerințele pentru un post sunt direct proporționale cu activitatea pe care urmează să o desfășoare persoana respectivă, iar veniturile sunt de asemenea raportate la volumul de muncă. Spre deosebire de alți angajatori de pe piață, Superbet reușește să-și mulțumească angajații prin bonsurile salariale, dar și prin programul flexibil și mediul mereu interactiv creat în cadrul agențiilor din țară.

De la prima agenţie Superbet din Oradea, 2008, până în prezent, firmă şi brandul Superbet au reuşit să se impună pe piaţă, fac parte din Asociaţia Organizatorilor de Jocuri de Noroc ROMBET.

Peformanţele Superbet au fost răsplătite cu premii importante de-a lungul anilor, Superbet deţine şi Best Overall Sports Betting Operator 2017 şi 2018. În 2013 prime premiul pentru Cea mai bună casa de pariuri, în 2014 era desemnată Casa de pariuri a anului. A mai primit şi premiul pentru Cel mai bun serviciu de suport clienţi din Europa Centrală şi de Est.

Calitate și profesionalism

Superbet România rămâne un brand serios, care a ştiut mereu să ofere calitate şi profesionalism, s-a impus pe o piaţă complicată şi în vremuri complicate şi a pus la dispoziţia clienţilor fix ce aveau nevoie ca să câştige şi să reuşească să aibă venituri bune din pariuri.

Cote bune, oferte bune, promoţii şi bonusuri, o mulţime de pariuri interesante şi multe evenimente sportive. Cu asta se poate lăuda oricând Superbet în România.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail