În cadrul Centrului Medical PRO-VITAM Sf. Gheorghe pacienții pot beneficia de investigații de Osteodensitometrie DEXA la tarife promoţionale.


Osteodensitometria DEXA este o investigație modernă ce folosește raze X de densități diferite permițând aprecierea gradului de reducere a densității osoase și a diagnosticării cât mai din timp a osteoporozei. 
Osteoporoza este o boală sistemică, ce duce la fragilizarea oaselor, prin scăderea rezistenței osoase, cu creșterea riscului apariției fracturilor, fără simptomatologie, considerată o boală „tăcută”.

Această afectiune este prevalentă în rândul femeilor în postmenopauză, dar apare și la femei mai tinere sau bărbați, ce prezintă alte boli cronice, sau care au factori de risc ce determină demineralizare osoasă.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii peste 40 la sută în cazul femeilor şi 20 la sută dintre bărbații cu vârste de peste 50 de ani, au osteoporoză. Această afecţiune se află printre primele zece cele mai serioase boli cu răspândire largă.

În cadrul Centrului Medical PRO-VITAM Sf. Gheorghe pacienții beneficiză de  REDUCERE pentru INVESTIGAȚIILE de OSTEODENSITOMETRIE-DEXA la prețul de 100 lei.
Perioada campaniei 5 iunie2020– 5 septembrie 2020.

Pentru programări pacienții pot suna la telefon 0267 312 919 / 0728 114 900, pot veni direct la Centrul Medical Pro-Vitam din strada Muncitorilor nr.16 sau pot scrie pe adresa [email protected] .

Investigațiile se realizează pe bază de programare și în limita locurilor disponibile.

Laboratorul Pro-Vitam este acreditat din partea Ministerului Sănătății pentru efectuarea de testări RT-PCR pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, fiind singurul laborator din județul Covasna participant în Programul Național de Prevenire a Bolilor Transmisibile.

Laboratorul medical și de cercetare Pro-Vitamse deosebește în primul rând prin activitățile de cercetare recunoscute pe plan internațional. Echipa medicală și de cercetare care efectuează testarea și diagnosticare este condusă de dr. Fejér Szilárd, cercetător ştiinţific şi şeful laboratorului de analize medicale. Membrii echipei dețin doctorate din universități de prestigiu: University of Cambridge (Marea Britanie), University of Warwick (Marea Britanie), University of Szeged (Ungaria). Rezultatele activităților de cercetare sunt publicate în reviste de specialitate internaționale de mare prestigiu. Scopul pe termen lung al organizației este să devină un centru de cercetare cu renume în România și în străinătate.

Fondată în 2001, Pro-Vitam Sf. Gheorghe este una dintre primele clinici private din județul Covasna care pune accent deosebit pe medicină, pe îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților noștri și investește permanent în aparatură modernă, lansarea de servicii medicale noi și activități de cercetare-dezvoltare.

Clinica este în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Covasna, pentru analize de laborator și investigații pediatrice.

Clinica Pro-Vitam Sf. Gheorghe este parte din grupul de Centre Medicale: Pro Vitam Tg. Secuiesc (punct de lucru), Laboratorul Pro-Vitam Sibiu şi Promedical Center Cluj Napoca – unul din primele centre medicale deschise la Cluj, cu prezenţă pe piaţa medicală de 20 de ani.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail