Sâmbătă, 25 martie, se deschid terenurile de tenis în aer liber de lângă Arena Sepsi și de lângă Piața Agroalimentară din Sfântu Gheorghe, operate de Sepsi ReKreatív.

„Să înceapă sezonul în aer liber! Haideți la tenis! Sâmbătă, 25 martie, vom deschide terenurile de tenis în aer liber de lângă Arena și de lângă piața centrală.”- a anunțat Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele sportive şi de agrement ale Primăriei Sfântu Gheorghe. Potrivit acestora, terenurile vor fi deschise de luni, până duminică, între orele 8-22, iar rezervări și închirieri echipament se vor putea face telefonând la: 0745-050-100, se arată în anunț.

Terenurile de tenis de lângă Piaţa Agroalimentară și de la Arena Sepsi pot fi închiriate începând cu 40 de lei pe oră.

La Arena  Sepsi există două terenuri de tenis de câmp în aer liber și două terenuri de tenis de câmp acoperite. Cei care doresc, pot achiziționa și abonamente. Un abonament cu 10 intrări (valabil 10 ore) pentru terenul în aer liber de lângă Arena Sepsi costă 350 lei.

Echipamentul se poate închiria cu 15 lei (pentru un singur acces, valabil o oră).  Persoanele care doresc să închirieze echipament vor trebui să prezinte cartea de identitate.

Detalii despre tarife, servicii și program pot fi aflate accesând site-ul https://www.rekreativ.club/arena-sepsi/.

Ana CIORICI COSTACHE

Sursa foto: Facebook: Sepsi ReKreativ: https://www.facebook.com/photo?fbid=656705636466047&set=pcb.656734496463161

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail