Începând de astăzi, 29 august, până în 31 august 2022, se va desfășura Concursul la nivel județean pentru ocuparea posturilor/ catedrelor rămase vacante/ rezervate în învățământul preuniversitar.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna, astăzi se desfășoară proba scrisă și proba de interviu pentru cadrele didactice cu studii necorespunzătoare postului, iar în data de 30 august, proba scrisă pentru cadrele didactice cu studii corespunzătoare postului.
Rezultatele inițiale vor fi afișate în data de 30 august. Contestațiile se depun în data de 31 august 2022, iar rezultatele finale se afișează tot în data de 31 august.
Probele scrise vor avea loc la Centrul de examen de la Școala Gimnazială „Nicolae Colan”- Sfântu Gheorghe, începând cu ora 10:00.

„Graficul tuturor etapelor acestui concurs se regăsesc pe site-ul ISJ Covasna. Succes tuturor candidaților!”-  a transmis IȘJ Covasna.

Ana CIORICI COSTACHE

foto: https://keralakaumudi.com/en/news/news.php?id=78104&u=teachers-principal-suspended-for-writing-exam-for-students-78104

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail