Personalul Adăpostului de câini de la Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din municipiul Sfântu Gheorghe, începând cu ultimele zile ale lunii mai, zilnic între orele 10-15, anunță biroul de presă al societății de salubrizare TEGA S.A.

Prezența colegilor noștri a adus cu siguranță rezultate, în total fiind prinși 7 câini vagabonzi în ultimele zile din luna mai, iar în luna iunie au mai fost aduși la adăpost încă 10 câini. Am decis să continuăm acțiunea până la sfârșitul acestei luni, pentur că vrem să facem orașul mai sigur din acest punct de vedere”, a declarat directorul TEGA S.A., Máthé László.

TEGA subliniază că în acţiuni se pot folosi şi gloanţe tranchilizante, şi deși acest lucru implică utilizarea unei arme, glonțul nu este letal, animalul se prăbușește din cauza efectului drogului și nu suferă leziuni permanente sau moarte, deci nu există motive de îngrijorare.

Programul de capturare este următorul:

Luni: zona Gării și împrejurimile (până la cazarma Jandarmeriei și Arena Sepsi).

Marți: Cartierul Olt (Cartierul Lenin)

Miercuri: centrul orașului (de la Bulevardul Grigore Bălan până la strada Berzei și Piața Calvin)

Joi: Cartierul Simeria, inclusiv cartierul Őrkő

Vineri: Cartierul Ciucului, zona străzii Borviz.

Dacă doriți să semnalați telefonic prezența unui câine vagabond, vă rugăm să sunaţi la 0732717185”, se arată în comunicatul transmis către Mesagerul de Covasna.

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail