Polițiștii Biroul Județean de Poliție Transporturi Brașov în colaborare cu polițiștii de frontieră au depistat astăzi pe Aeroportul Ghimbav un urmărit național. Potrivit datelor Radio România Brașov FM este vorba de Konya Erno Laszlo, în vârstă de 36 ani, din municipiul Sfântu Gheorghe.

Acesta era dat în urmărire națională de IPJ Covasna, posedând mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecatoria Sfântu Gheorghe. Bărbatul are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 2 luni închisoare pentru infracțiuni economice și a fost încarcerat la Penitenciarul Codlea.

„În jurul orei 12.45, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au depistat pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav o persoană, pe numele căreia fusese emis un ordin de dare în urmărire națională, de către Inspectoratul de Poliţie Județean Covasna. Bărbatul de 36 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, era căutat în urma unei condamnări la pedeapsa de 1 an și 20 de zile închisoare pentru infracțiuni economice, conform unei decizii a Curții de Apel Brașov”, au transmis oficialii IPJ Brașov.

Sursa: https://www.bizbrasov.ro/

Sursa foto: Cornel Popa

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail