Conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe a făcut o scurtă recapitulare a investiţiilor făcute în ultimii 12 ani în modernizarea iluminatului public. Conform acestui bilanţ, 93 de străzi din oraş au beneficiat de astfel de lucrări, fiind vorba despre aproape jumătate din totalul străzilor din Sfântu Gheorghe.

În total,1.831 de stâlpi noi de iluminat public au fost montaţi în Sfântu Gheorghe, aceştia fiind deja în proprietatea municipalităţii, şi nu a Electrica. Acest proces de modernizare va continua, iar în paralel municipalitatea a început şi schimbarea corpurilor de iluminat. În Coşeni s-au finalizat aceste lucrări, fiind schimbate corpurile de iluminat pe 82 de stâlpi, în această perioadă se lucrează în Chilieni, urmând să fie schimbate 104 corpuri de iluminat, după care urmează un set de 12 străzi din Sfântu Gheorghe.

„Aici vorbim nu despre o modernizare a reţelei, în aceste cazuri stâlpii rămân în proprietatea Electrica. Se schimbă doar corpurile de iluminat, se montează lămpi care consumă mai puţină energie electrică şi oferă un iluminat mai bun”, spune primarul Antal Árpád.

Acesta a făcut un nou apel către locuitori să sesizeze la dispeceratul care funcţionează din luna octombrie a anului trecut orice fel de probleme legate de iluminatul public din oraş.

Reamintim locuitorilor că au la dispoziţie numărul de telefon 0751586462 la care pot sesiza oricând, de luni până duminică, 24 de ore pe zi, eventualele probleme apărute în cazul iluminatului public de pe raza oraşului.

Primăria Sfântu Gheorghe face un apel la populaţie să nu apeleze abuziv acest număr, care este destinat doar problemelor reale şi cazurilor urgente.

www.sfântugheorgheinfo.ro

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail