Gheorghe Iliescu, patronul de la Club Cinema

Gheorghe Iliescu a declarat că va candida ca independent, iar dacă va câştiga atunci va atrage investitori, va crea noi locuri de muncă şi va face din Sfântu Gheorghe un oraş european, după modelul Braşovului.

Acesta a menţionat că mizează pe voturile tinerilor din municipiu, al şomerilor, pen­sionarilor şi al bugetarilor nemulţumiţi de traiul pe care îl duc.

”Subsemnatul Iliescu Gheorghe îmi voi depune candidatura la funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe. O să mă întrebaţi ce partid mă susţine? O să merg ca independent (…) Eu voi fi acel primar care va crea locuri de muncă, am auzit că Primăria are terenuri şi pe acele terenuri voi aduce investitori, aşa cum a adus George Scripcaru la Braşov. Uitaţi ce a făcut Scripcaru în trei ani la Braşov, zici că eşti la Viena”, a declarat Gheorghe Iliescu.

Acesta s-a declarat nemulţumit de ac­tivitatea echipelor aflate până acum la conducerea municipiului Sfântu Gheorghe, spunând că ”au pus beţe în roate” oamenilor de afaceri şi au descurajat potenţialii investitori.

”Nu se poate face din acest oraş nimic până nu vine unul din afară, fără interese. (…) Sunt posibilităţi, dar nu s-a dorit ca în Sfântu Gheorghe să vină investitori, drept dovadă că vor să îi dea afară şi pe cei care mai sunt”, a mai spus Iliescu.

Acesta a făcut anunţul privind candidatura pentru postul de primar al municipiului Sfântu Gheorghe – ocupat în prezent de Antal Arpad (UDMR) – în faţa fostului cinematograf  ”Arta” din Sfântu Gheorghe, în ziua în care autorităţile locale au încercat să îl evacueze pe motiv că i-a expirat contractul de închiriere.

Iliescu a preluat în urmă cu 14 ani cinematograful şi a amenajat aici o discotecă, investind, potrivit propriilor afirmaţii, peste 400.000 de euro.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vezi şi

Evacuarea nu a mai avut loc

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail